Move Over I’m Next

Deze selectie bevat zestig bijzondere beelden die een ander Rotterdam laten zien. De beelden zijn gemaakt voor het project Move Over I’m Next x Rotterdam Make It Happen. Dit project is onderdeel van de langlopende samenwerking tussen Rotterdam Make It Happen en het Rotterdams Beeldfonds waarbij vijf fotografen Rotterdam hebben doorkruist om deze unieke beelden te maken.

Over het Rotterdams Beeldfonds

Het Rotterdams Beeldfonds streeft er naar om de hele stad in beeld te brengen en te houden. Dit doen zij op twee manieren; enerzijds door al gemaakte foto’s te verzamelen en anderzijds door nieuwe foto-opdrachten te geven aan professionele fotografen.

Voor Rotterdam Make it Happen hebben vier curatoren (Nicole Robbers, Dirk Jan Visser, Harriet Duurvoort, Abigail Norville) vijf fotografen geselecteerd op basis van hun ingestuurde projectvoorstel. De fotografen, Luis Xertu, Frank Hanswijk, Joost van der Vleuten, Annabel Oosteweeghel en Shehera Grot, kregen een half jaar de tijd om het volgens hun ontbrekende beeld van de stad toe te voegen. De vijf fotografen zijn zeer gewaardeerde professionals met een duidelijk eigen signatuur die regelmatig publiceren en exposeren in binnen- en buitenland. Het Rotterdams Beeldfonds is trots op de selectie van de curatoren en het werk van deze fotografen en hoopt de beelden veelvuldig in de stad terug te zien.

De beelden mogen twee jaar lang (tot 9-5-2021) tegen de voorwaarden van de Rotterdam Branding Toolkit worden gebruikt. Heeft u vragen m.b.t. een specifieke vorm van gebruik, die niet onder deze voorwaarden valt? Neem dan contact op met de fotograaf via de contact-optie die bij het beeld wordt geboden.

Mijn selectie