Drie nieuwe Rotterdam Make It Happen partners

31-03-2021 – Nieuwsbericht

De Rotterdam Make It Happen merkalliantie is trots om opnieuw drie krachtige Rotterdamse merken aan de merkalliantie te mogen verbinden. Tijdens de Rotterdam Make It Happen webinar, opgenomen in Havenbedrijf Rotterdam en online te volgen voor alle partners en andere geïnteresseerden, werden de nieuwe partners verwelkomd en geïnterviewd.  Samen met nu in totaal 31 partners zorgt de merkalliantie ervoor dat we Rotterdam nog steviger in de (internationale) etalage kunnen zetten.

De Rotterdam Make It Happen merkalliantie heeft het genoegen de onderstaande merkpartners te verwelkomen:

Bekijk de Webinar terug via onderstaande video:

Negen nieuwe Rotterdam Make It Happen partners

29-06-2020 – Nieuwsbericht

De Rotterdam Make It Happen merkalliantie is trots om opnieuw negen krachtige Rotterdamse merken aan de merkalliantie te mogen verbinden. Tijdens het allereerste Rotterdam Make It Happen webinar, opgenomen in Theater Walhalla en online te volgen voor alle partners en andere geïnteresseerden, werden de partners door middel van een video aangekondigd. Samen met nu in totaal 28 partners zorgt de merkalliantie ervoor dat we Rotterdam nog steviger in de (internationale) etalage kunnen zetten.

De Rotterdam Make It Happen merkalliantie heeft het genoegen de onderstaande merkpartners te verwelkomen:

In onderstaande video gaat Accountmanager Iris Kerst op bezoek bij de nieuwe partners en vraagt hen onder andere waarom het Rotterdam Make It Happen gedachtengoed zo goed bij hun instelling of bedrijf past.

#ROTTERDAMZETDOOR van Rotterdam, voor Rotterdam

  30-03-2020 – Nieuwsbericht

De maatregelen rondom het COVID-19 virus hebben directe impact op de Rotterdammers. Toch blijft ook in deze moeilijke tijd de typisch Rotterdamse doorzettingskracht en aanpakkersmentaliteit voelbaar en zichtbaar. Het een na het ander initiatief schiet de grond uit, van thuisbezorg services tot sociaal maatschappelijke acties voor de zwakkeren in de stad.  

Rotterdam Partners wil deze initiatieven in de stad graag een collectief platform bieden. Om zo het Rotterdamse aanbod voor bewoners van de stad goed vindbaar te maken, en tegelijkertijd ondernemers te helpen bij het voortzetten van hun business. Dit doen we onder de noemer #ROTTERDAMZETDOOR, een mooie manier om ook de doorzettingskracht van de stad, haar ondernemers en bewoners, te laten zien. Van Rotterdam, voor Rotterdam. Uiteraard ondersteunen we vanuit de Rotterdam Make It Happen merkalliantie #ROTTERDAMZETDOOR.  

Als ‘campagneslogan’ lanceert Rotterdam Partners #ROTTERDAMZETDOOR. Dit is bewust geen nieuw ‘merk’ of afzender, maar een hashtag, als symbool en drager van de bottom-up beweging van de initiatieven van Rotterdamse ondernemers. Als landingsplek is de website www.rotterdamzetdoor.nl  opgericht, vol relevante content over en links naar de initiatieven. #ROTTERDAMZETDOOR is van Rotterdam, voor Rotterdam. Steun de stad, gebruik #ROTTERDAMZETDOOR. 

Foto: Iris van den Broek

Verlenging Rotterdam Make It Happen Samenwerking


07-01-2020 – Persbericht

Gemeente Rotterdam, Havenbedrijf Rotterdam N.V., Erasmus Universiteit Rotterdam en Rotterdam Partners sloegen op 14 december 2014 de handen ineen om Rotterdam in binnen- en buitenland nog sterker op de kaart te zetten. De gezamenlijke profilering met de pay-off ‘Make it Happen’ weerspiegelt de typisch Rotterdamse mentaliteit en laat zien waar stad, haven en inwoners voor staan: pionieren, grenzen verleggen en no-nonsense.

Al snel sloten Rotterdam Topsport en Rotterdam Festivals zich ook aan bij de merkalliantie. Waarna in januari 2019 weer een ander sterk Rotterdams zich aan het Rotterdam Make It Happen gedachtengoed verbond: Erasmus MC.

Tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst van Rotterdam Partners, de gemeente Rotterdam en Rotterdam Festivals tekenden de bestuurders van de zeven partijen een formele overeenkomst om de samenwerking met vijf jaar te verlengen. Dit deden ze niet alleen door het officiële document te ondertekenen maar ook door hun handtekening te zetten op de Rotterdam Make It Happen street art beurswand gemaakt door Mr June. De beurswand sluit aan op de andere Rotterdam Make It Happen street art werken die door de gehele stad te zien zijn.

Benieuwd naar wat de Rotterdam Make It Happen merkalliantie de afgelopen vijf jaar bereikt heeft en wat de ambities voor de komende jaren zijn? Bekijk dan onderstaande video.

Foto: Daniel Verkijk

ERASMUS MC TREEDT TOE TOT ROTTERDAM MAKE IT HAPPEN MERKALLIANTIE

08-01-2018 – Persbericht

Erasmus MC sluit per 8 januari 2019 aan bij de Rotterdam Make It Happen merkalliantie. Tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst van Rotterdam Partners, de gemeente Rotterdam en Rotterdam Festivals tekenden burgemeester Aboutaleb namens de merkalliantie en Ernst Kuipers namens Erasmus MC hiertoe de formele overeenkomst. De toetreding van Erasmus MC betekent dat opnieuw een sterk Rotterdams merk zich verbindt aan het Rotterdam Make It Happen gedachtegoed.

Lees verder…

Tien nieuwe Rotterdam Make It Happen partners

23-10-2017 – Nieuwsbericht

Vandaag wordt het begin gevierd van een nieuwe samenwerking van bekende namen uit Rotterdam. Havenbedrijf Rotterdam, Erasmus Universiteit Rotterdam, Rotterdam Partners en gemeente Rotterdam werken al drie jaar samen aan het vergroten van de aantrekkingskracht van Rotterdam. Deze alliantie verwelkomt nu tien nieuwe partners om de Make It Happen-mentaliteit nog breder te verspreiden in binnen- en buitenland.

Nieuwe partners

De Make It Happen-alliantie heeft het genoegen de onderstaande merkpartners te verwelkomen:

Make it Happen: Rotterdamse mentaliteit bindt stad, haven en universiteit

14-12-2014 – Persbericht

Gemeente Rotterdam, Havenbedrijf Rotterdam N.V., Erasmus Universiteit Rotterdam en Rotterdam Partners slaan de handen ineen om Rotterdam in binnen- en buitenland nog sterker op de kaart te zetten. De gezamenlijke profilering met de pay-off ‘Make it Happen’ weerspiegelt de typisch Rotterdamse mentaliteit en laat zien waar stad, haven en inwoners voor staan: pionieren, grenzen verleggen en no-nonsense. Deze unieke samenwerking heeft als doel het aantrekken en behouden van hoogopgeleiden, bedrijven, handel, bezoekers en inwoners.

Lees verder…

Mijn selectie