ERASMUS MC TREEDT TOE TOT ROTTERDAM MAKE IT HAPPEN MERKALLIANTIE

08-01-2018 – Persbericht

Erasmus MC sluit per 8 januari 2019 aan bij de Rotterdam Make It Happen merkalliantie. Tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst van Rotterdam Partners, de gemeente Rotterdam en Rotterdam Festivals tekenden burgemeester Aboutaleb namens de merkalliantie en Ernst Kuipers namens Erasmus MC hiertoe de formele overeenkomst. De toetreding van Erasmus MC betekent dat opnieuw een sterk Rotterdams merk zich verbindt aan het Rotterdam Make It Happen gedachtegoed.

Lees verder…

Tien nieuwe Rotterdam Make It Happen partners

23-10-2017 – Nieuwsbericht

Vandaag wordt het begin gevierd van een nieuwe samenwerking van bekende namen uit Rotterdam. Havenbedrijf Rotterdam, Erasmus Universiteit Rotterdam, Rotterdam Partners en gemeente Rotterdam werken al drie jaar samen aan het vergroten van de aantrekkingskracht van Rotterdam. Deze alliantie verwelkomt nu tien nieuwe partners om de Make It Happen-mentaliteit nog breder te verspreiden in binnen- en buitenland.

Nieuwe partners

De Make It Happen-alliantie heeft het genoegen de onderstaande merkpartners te verwelkomen:

Make it Happen: Rotterdamse mentaliteit bindt stad, haven en universiteit

14-12-2014 – Persbericht

Gemeente Rotterdam, Havenbedrijf Rotterdam N.V., Erasmus Universiteit Rotterdam en Rotterdam Partners slaan de handen ineen om Rotterdam in binnen- en buitenland nog sterker op de kaart te zetten. De gezamenlijke profilering met de pay-off ‘Make it Happen’ weerspiegelt de typisch Rotterdamse mentaliteit en laat zien waar stad, haven en inwoners voor staan: pionieren, grenzen verleggen en no-nonsense. Deze unieke samenwerking heeft als doel het aantrekken en behouden van hoogopgeleiden, bedrijven, handel, bezoekers en inwoners.

Lees verder…

Mijn selectie