Spektakel op de Nieuwe Maas! Op 13 april 1996 bereikte de pyloon van de Erasmusbrug, onder belangstelling van tienduizend toeschouwers en begeleid door vele schepen, haar thuishaven in Rotterdam.
De pyloon werd in Vlissingen samengesteld en per schip vervoerd naar Rozenburg. Hier zette één van ’s werelds grootste kraanschepen de pyloon op een achterligger en bracht haar naar de plaats waar ze kon worden gemonteerd.

1996: Daar is ze dan!

Door Stadsarchief: Ontwikkelingsbedrijf Rotterdam

Spektakel op de Nieuwe Maas! Op 13 april 1996 bereikte de pyloon van de Erasmusbrug, onder belangstelling van tienduizend toeschouwers en begeleid door vele schepen, haar thuishaven in Rotterdam. De pyloon werd in Vlissingen samengesteld en per schip vervoerd naar Rozenburg. Hier zette één van ’s werelds grootste kraanschepen de pyloon op een achterligger en bracht haar naar de plaats waar ze kon worden gemonteerd.

Download .jpeg

Neem voor specifieke vragen over dit beeld, of over gebruik anders dan zoals beschreven in de Voorwaarden, direct contact op met de fotograaf.

Tijdelijke aanduiding voor Stadsarchief: Ontwikkelingsbedrijf Rotterdam

Stadsarchief: Ontwikkelingsbedrijf Rotterdam

Fotograaf onbekend. Wij hebben ons best gedaan om alle rechthebbenden van het beeldmateriaal te achterhalen. Eenieder die meent dat zijn/haar materiaal zonder voorafgaande toestemming is gebruikt, kan contact met ons opnemen.

Mail de fotograaf
Mijn selectie