Deze foto met een deel van de Rotterdamse skyline en met de nieuwe Zalmhaventorens als middelpunt, is genomen vanaf de Zuidzijde van de Maas. 

De Zalmhaven, ook wel de Zalmhaventorens genoemd, is een recente aanwinst in de skyline van Rotterdam en het hoogste gebouw van Nederland. Je vindt dit complex van drie woontorens, dat in 2022 werd opgeleverd, aan de voet van de Erasmusbrug, aan de Noordzijde van de Maas. Het hoogste punt is op 215 meter. Het complex bevat appartementen, penthouses, herenhuizen, een parkeergarage, kantoren, commerciële ruimtes en een restaurant. Het complex is ontworpen door Dam & Partners Architecten (Zalmhaven I, de hoogste toren) en KAAN Architecten (Zalmhaven II en III torens).

Skyline foto met de Zalmhaventorens en de Maas

Door Iris van den Broek

Deze foto met een deel van de Rotterdamse skyline en met de nieuwe Zalmhaventorens als middelpunt, is genomen vanaf de Zuidzijde van de Maas. De Zalmhaven, ook wel de Zalmhaventorens genoemd, is een recente aanwinst in de skyline van Rotterdam en het hoogste gebouw van Nederland. Je vindt dit complex van drie woontorens, dat in 2022 werd opgeleverd, aan de voet van de Erasmusbrug, aan de Noordzijde van de Maas. Het hoogste punt is op 215 meter. Het complex bevat appartementen, penthouses, herenhuizen, een parkeergarage, kantoren, commerciële ruimtes en een restaurant. Het complex is ontworpen door Dam & Partners Architecten (Zalmhaven I, de hoogste toren) en KAAN Architecten (Zalmhaven II en III torens).

Download .jpeg

Neem voor specifieke vragen over dit beeld, of over gebruik anders dan zoals beschreven in de Voorwaarden, direct contact op met de fotograaf.

Tijdelijke aanduiding voor Iris van den Broek

Iris van den Broek

Neem voor specifieke vragen over dit beeld, of over gebruik anders dan zoals beschreven in de Voorwaarden, direct contact op met de fotograaf.

Mail de fotograaf
Mijn selectie