Muzikale Rotterdammers, zangtalent uit de regio en iedereen die van zingen houdt kan zich nu al warm maken voor het Eurovisie Songfestival! Onder het motto: Rotterdam, laat je horen! worden alle Rotterdammers opgeroepen om in aanloop naar het Eurovisie Songfestival 2021 in Rotterdam letterlijk van zich te laten horen. Alle muzikale inzendingen zijn welkom! De mooiste, opvallendste en/of ontroerendste inzendingen maken vervolgens kans op een plek in het Rotterdamse Stadsprogramma. Het inzenden van (eigen) liedjes kan vanaf vrijdag 12 februari 2021. Meedoen? Kijk dan snel op www.rotterdamlaatjehoren.nl!

Rotterdamse ambassadeurs als cabaretier Richard Groenendijk, voormalig Songfestivaldeelneemster Esther Hart en frontman van de Rotterdamse formatie De Likt, Jordy Dijkshoorn, roepen met presentator Sjoerd van Oortmerssen Rotterdammers van alle leeftijden en uit alle hoeken van de stad op om zich van hun muzikale kant te laten zien. Iedereen kan meedoen met het inzenden van eigen liedjes tot het meezingen op de lekkerste Songfestival hits. Van urban tot opera, van hiphop tot klassiek. Alle smaken zijn welkom.

“Juist nu in coronatijd willen we graag een positief geluid brengen en Rotterdammers langzaam maar zeker warm maken voor het 65e Eurovisie Songfestival in Rotterdam. We geven Rotterdams talent een platform en hopen dat er massaal aan de oproep gehoor gegeven wordt. Rotterdam OPEN UP en …laat je horen! “, aldus Reinier Weers (programmamaker ESF-Stadsprogramma Rotterdam).

Logo Rotterdam Festivals

Rotterdam Festivals

Meer van/over deze partner
Mijn selectie