ENERGIEK & NOOIT HETZELFDE

Rotterdam is een stad met een uitgesproken karakter, energiek en nooit hetzelfde. Rotterdam en Rotterdammers gaan het experiment niet uit de weg. Zoeken het eerder op. Zoals de Nieuwe Maas een sterk symbool is voor de constante beweging. Een stad waar de Make it Happen mentaliteit voelbaar en zichtbaar is. Met partijen die voor Rotterdam kiezen en hun eigen invulling geven aan de Rotterdamse mentaliteit en ‘can do’ spirit. Of je nu bewoner bent, bezoeker, student of ondernemer.

RMIH

STADSBREDE SAMENWERKING & PROFILERING

De typisch Rotterdamse mentaliteit en DNA laten zich vangen met woorden als internationaal, ondernemend en rauw. Werelds, grensverleggend, no-nonsense. Ze vormen het fundament van Rotterdam Make it Happen, de gezamenlijke citymarketing pay-off die eind 2014 is ontstaan uit de samenwerking tussen Havenbedrijf Rotterdam, Erasmus Universiteit Rotterdam, Gemeente Rotterdam, Rotterdam Partners, Erasmus MC, Rotterdam Topsport en Rotterdam Festivals. Steeds meer mensen, instellingen en bedrijven in de stad omarmen Rotterdam Make It Happen en geven er dagelijks op hun eigen manier invulling aan. Door te innoveren en te ondernemen. Door samen te werken en te verbinden. Door vooruit te lopen op de massa en de nek uit te steken, te durven. Door na te denken over duurzame oplossingen. Door te ontdekken, te beleven, te doen.

RMIH

Inspirerende showcases

Op deze website vind je inspirerende showcases over hoe de Rotterdamse make it happen mentaliteit en aanpak invulling krijgt door personen, organisaties en bedrijven. Echte Rotterdamse verhalen en successen. Allemaal met een eigen insteek. Stuk voor stuk mooie voorbeelden van Rotterdam. Make It Happen.

 

Mijn selectie