Veel fraaie video's over Rotterdam

Er zijn online veel fraaie video’s over Rotterdam. Veel daarvan zijn algemeen beschikbaar via o.m. YouTube en kunnen door iedereen bekeken en gedeeld worden. Op deze pagina bieden wij u een selectie van deze promotionele video’s. Heeft u een tip over een video die hier niet mag ontbreken? Laat het ons weten.

Let op: deze video’s mogen alleen in hun totaliteit worden vertoond, er mogen geen scenes/beelden uit worden geknipt en/of gebruikt in uw eigen videoproducties. Zoekt u ruwe videobeelden voor uw eigen videoproducties, bekijk die dan via de zoekfunctie in de Rotterdam Branding Toolkit.

Rotterdam. Make It Happen.

De nieuwe inspirerende brandmovie over Rotterdam. Make It Happen. Duur: 1:04.

Haar naam is Rotterdam

Haar naam is Rotterdam. Rotterdam is het hart van alles wat we doen. We zijn trots op Rotterdam. Trots op zijn energie, zijn innovatieve en ondernemende karakter en zijn haven. Trots op zijn nuchtere charme en internationale flair. Rotterdam is altijd in beweging. Duur: 1:02″.

Rotterdam. Make It Happen.

Rotterdam is echt. Ruimte voor dromen, ruimte voor doen. Diverse mensen en verschillende plekken, die samen elke dag weer anders maken. Je kunt hier zijn wie je bent. Creativiteit en innovatie stroomt net als de Maas door ons bloed. Duur: 2’30”.

Innovatie Ecosysteem

Rotterdam is een stad met een uitgesproken karakter, energiek en nooit hetzelfde. Rotterdam en Rotterdammers gaan het experiment niet uit de weg. Zoeken het eerder op. Het sterke ondernemersklimaat en innovatie ecosysteem zijn een ware testimonial voor de Rotterdamse manier van aanpakken, lef tonen, samenwerken en vooruitgang boeken. Duur: 2’30”.

Ondernemen en innoveren in Rotterdam

Het Rotterdamse ondernemersklimaat en innovatie-ecosysteem kent veel bekende én minder bekende parels en succesverhalen. Rotterdam Partners maakte samen met Gemeente Rotterdam een serie van 5 korte filmportretten van succesvolle ondernemers en innovatie hubs in Rotterdam (CIC, Life Sciences & Health Hub, DE URBANISTEN, FiberCore en MgAubel). Bekijk deze vijf films via deze afspeellijst. Totale duur 5 video’s: ca. 8’38”.

Rotterdam Global Talent Hub

Waarom in Rotterdam investeren en ondernemen? Bekijk deze video over ondernemers die het in Rotterdam maken. “Rotterdam is niet bang voor grote dromen. Het is waar je moet zijn als je wilt ondernemen.” Duur  2’29”

Rotterdam Makers District

Introductievideo over het Rotterdam Makers District, dé plek in de regio voor de innovatieve maakindustrie. Rotterdam Makers District omvat de gebieden  M4H Rotterdam en RDM Rotterdam. Duur: 3’36”.

Rotterdam Festivalstad

In Rotterdam zit je goed als je van festivals houdt! Zeker in de zomermaanden is er altijd iets te beleven, van kleine intieme festivals tot grotere meerdaagse evenementen. Duur: 1′.

Rotterdam (top)sportstad

Rotterdam is sportstad #1 in Nederland. Via topsport heeft Rotterdam zich internationaal op de kaart gezet. Met grote, historische evenementen, toptalenten, mooie samenwerkingen en betrokken organisaties. Rotterdam faciliteert, verbindt en inspireert. We zijn trots op onze wereldse topsportstad. Rotterdam Topsport 30 jaar, Make It Happen. Duur: 1’32.

Een ode aan Rotterdam

Rotterdam, ik hou van je. In dit filmpje wordt spoken word gebruikt om op een poëtische manier een ode aan Rotterdam te geven. Duur 1’.

Mijn selectie