Around010

Rotterdam is hip, Rotterdam heeft waanzinnig veel te bieden. Dit weten de Rotterdammers natuurlijk al sinds hun geboorte.

​Bij Around010 Events willen we jou en jouw bedrijf graag kennis laten maken met de stad en haar bewoners. Anders dan bij vele andere aanbieders willen we je laten ervaren hoe de lokale bewoners leven, eten, drinken en hun bestaan voeren. Geen Euromast en Markthal maar een echte allesomvattende, lokale beleving dus!

​Een bedrijfsevent kan volledig op maat gemaakt worden, qua tijdsduur maar ook qua inhoud. Moet de nadruk wat meer liggen op eten en drinken? of wil je liever wat meer weten over duurzaamheid of de geschiedenis van de stad? Dit richten we samen in. En we bieden de ervaring aan volledig inclusief experience, eventuele overnachting, vervoer, eten en drinken. Want zoals we in Rotterdam altijd zeggen; op 1 been ken je niet lopuh…​

Make It Happen

Around010 Events heeft in samenwerking met de Rotterdam. Make it Happen merkalliantie de officiële, gelijknamige tour ontwikkeld.

De cityslogan; Make it Happen staat voor alles wat Rotterdam zo’n gerse stad maakt. Handen uit de mouwen, niet lullen, maar poetsen en de proeftuin van de wereld zijn op creatief, ontdekkend en samenwerkend gebied. Internationaal, rauw en innovatief zijn kernwoorden van deze stad.

Tijdens deze gave tour vertellen we je alles over het DNA van de Rotterdammers, hoe heeft een klein vissersdorpje de grootste haven van de wereld kunnen worden? En waarom is deze stad de laatste jaren internationaal zo in het voetlicht gekomen? Make it happen heeft tevens een aantal te gekke kunstenaars street art laten maken in de stad, natuurlijk laten wij je dit zien. Uiteraard sluiten we af met een borrel in de oudste nog bestaande winkelstraat van Rotterdam; de Oude Binnenweg. Dus aarzel niet, maar… Make it Happen!

Mijn selectie