WIJ. ZIJN. AROUND010 EVENTS 

Wij zijn een uniek, Rotterdams evenementenbureau/DMC. We organiseren belevenissen en ervaringen. Vooral voor organisaties en bedrijven die Rotterdam door de ogen van de Rotterdammer willen beleven.

Voor jouw bedrijfsfeest, teamuitje, congres, product launch of elke andere corporate uiting.  We verzorgen alles van begin tot eind.
Naast onze vaste lijst aan event mogelijkheden, zijn wij op ons best door te luisteren naar de wensen van onze klanten. Van diners, locaties, hotels, entertainment en activiteiten. Het leveren van maatwerk is ons op het lijf geschreven.

Wij geloven dat elke ontmoeting of samenkomst een speciale ervaring moet zijn. Door onze onconventionele concepten en evenementen laten wij je met onze lokale partners een unieke Rotterdamse belevenis ervaren. Met plezier kleuren wij  buiten de lijntjes (het liefst met groen) en creëren zo jouw onvergetelijke ervaring.

MAKE IT HAPPEN
Around010 Events is trots partner van de merkalliantie Rotterdam. Make it Happen. In samenwerking hebben wij de Make it Happen Experience ontwikkeld.

De cityslogan; Make it Happen staat voor alles wat Rotterdam zo’n gerse stad maakt. Handen uit de mouwen, niet lullen, maar poetsen en de proeftuin van de wereld zijn op creatief, ontdekkend en samenwerkend gebied. Internationaal, rauw en innovatief zijn kernwoorden van deze stad.

Tijdens deze experience nemen we je mee in het DNA van de Rotterdammers, hoe heeft een klein vissersdorpje de grootste haven van de wereld kunnen worden? En waarom is deze stad de laatste jaren internationaal zo gaan shinen? Van de historie tot de street art en proeftuin van de wereld. Met geweldige architectuur. In deze experience ervaar je Rotterdam op haar best. Dus aarzel niet, maar… Make it Happen!

Mijn selectie