Wij. Zijn. Around010 Events.

Wij zijn een uniek, Rotterdams evenementen- en creative conceptbureau. We organiseren belevenissen en ervaringen. Vooral voor organisaties en bedrijven die Rotterdam door de ogen van de Rotterdammer willen beleven.

Voor jouw bedrijfsfeest, opening, teamuitje of elke andere viering. We verzorgen alles van begin tot eind. Ook denken we graag mee via onze creative concepts om te komen tot een unieke oplossing voor jouw probleemstelling.
Naast onze vaste lijst aan event mogelijkheden, zijn wij op ons best door te luisteren naar de wensen van onze klanten. Het leveren van maatwerk is ons op het lijf geschreven.

Wij geloven dat elke ontmoeting of samenkomst een speciale ervaring moet zijn. Door onze onconventionele concepten en evenementen laten wij je met onze lokale partners een unieke Rotterdamse belevenis ervaren. Met plezier kleuren wij buiten de lijntjes (het liefst met groen) en creëren zo jouw onvergetelijke ervaring. Want Rotterdam is de achtergrond van jouw event.

Make It Happen

Around010 Events is trots partner van de merkalliantie Rotterdam. Make it Happen. In samenwerking hebben wij de Make it Happen Experience ontwikkeld.

De cityslogan; Make it Happen staat voor alles wat Rotterdam zo’n gerse stad maakt. Handen uit de mouwen, niet lullen, maar poetsen en de proeftuin van de wereld zijn op creatief, ontdekkend en samenwerkend gebied. Internationaal, rauw en innovatief zijn kernwoorden van deze stad.

Tijdens deze experience nemen we je meein het DNA van de Rotterdammers, hoe heeft een klein vissersdorpje de grootste haven van de wereld kunnen worden? En waarom is deze stad de laatste jaren internationaal zo gaan shinen? Van de historie tot de street art en proeftuin van de wereld. Met geweldige architectuur. In deze experience ervaar je Rotterdam op haar best. Dus aarzel niet, maar… Make it Happen!

We dare to explore.

Mijn selectie