Nieuwe generatie

R’damse Nieuwe is een netwerkorganisatie die gelooft dat Rotterdam toekomstbestendiger wordt wanneer de nieuwe generatie betrokken wordt bij de ontwikkeling van de stad. We slaan als connector de brug tussen de gevestigde orde, het bedrijfsleven en de nieuwe generatie Rotterdammers. Door krachten, kennis en energie te delen kunnen we samen oplossingen creëren voor de vraagstukken van de stad.

Representatief

Om de vraagstukken van de stad aan te pakken beweegt R’damse Nieuwe zich binnen thema’s. Thema’s die komen uit de huidige behoefte van de stad, de jonge Rotterdammers en de gevestigde orde. De verschillende connectors bij R’damse Nieuwe zijn experts binnen een bepaald thema en proberen zo veel mogelijk Rotterdammers te betrekken bij deze thema’s. Dit doen wij door middel van evenementen, podcasts, content en dialogen op onze eigen jonge, frisse en betrokken manier. Uiteraard met een dikke knipoog en een snuifje eigenzinnigheid.

Volg R’damse Nieuwe op Instagram, LinkedIn of Facebook om op de hoogte te blijven van actualiteiten. Beluister en abonneer je op de podcast van R’damse Nieuwe via Spotify of Apple Podcasts. Bekijk de website voor meer informatie. R’damse Nieuwe is een initiatief van Rotterdam Partners.

Foto credits: Fleur Beerthuis & Sophie de Vos

Mijn selectie