Wij van Rotterdam Centraal zetten de deuren wagenwijd open voor iedereen die met ons mee wil doen. Van de lokale buurtbewoner met een origineel voorstel om het station aantrekkelijker te maken, tot de lokale stadmaker met ideeën voor een leefbare omgeving.

Mensen met elkaar in verbinding brengen en hun wereld vergroten, is onze belangrijkste kernwaarde. We willen het station de stad laten weerspiegelen.

Een station komt pas tot leven door alle bezoekers en reizigers. Maar ook door de mensen die er dagelijks werken. Zoals de medewerker van Kiosk die een kopje koffie maakt. Of de collega in de fietsenstalling die je OV-fiets klaar zet. En niet te vergeten de schoonmaker die het station laat blinken. Zij zorgen er met elkaar voor dat meer dan 100 duizend bezoekers en reizigers zich welkom voelen, elke dag weer.

Kijkend naar de vele mensen die er doorheen stromen, zou je het station een stadspoort kunnen noemen. Of misschien wel een modern dorpsplein, waar iedereen samenkomt en waar altijd wat te beleven valt. Je kunt onder ons dak zomaar verrast worden door een optreden of expositie van lokale helden. Of pop-ups op de evenementenplek middenin de hal – 26 weken per jaar verzorgd door Rotterdam Festivals. Steeds vaker gaan we zichtbare samenwerkingen aan met maatschappelijke en culturele organisaties in de stad.

Gastvrijheid hoort bij Rotterdam Centraal. Dit vertaalt zich in een gevarieerd aanbod van winkels en horeca, zodat er altijd wel iets is waar je als bezoeker blij van wordt. Zoals dat momentje voor jezelf in de StationsHuiskamer, een ontspannen ontmoetingsplek waar de klok net iets langzamer tikt. Zelfs in de hectiek van het op twee na drukste station van Nederland.

Station Rotterdam Centraal
Stationsmanagement & Exploitatie

Mirjam Schokker – Manager Stations
Rotterdam Centraal en Utrecht Centraal
mirjam.schokker@nsstations.nl
T: 06-83635086

Marion den Hooglander – Stationsmanager
marion.denhooglander@nsstations.nl
T: 06-83592826

Bonita van Lier – Customer Experience Manager
bonita.vanlier@nsstations.nl
T: 06-17002442

Mijn selectie