Hoe ver wil jij komen?

Wij zijn Zadkine. Bij ons vind je 200 mbo-opleidingen, bedrijfstrajecten en opleidingen voor volwassenen in de regio Rotterdam. Wij zijn er voor de bakkers en de kappers. Voor de stewardessen en de heftruckchauffeurs. Voor de verkopers en de verpleegkundigen.

Zadkine wil iedere student de beste kansen bieden. Kansen om te ontwikkelen, afgestemd op hun ambities, interesses, talenten én groeipotentie. En afgestemd op de actuele en toekomstige vraag van de arbeidsmarkt. Buiten de gebaande paden. Op die andere manier geven we invulling aan de vraag ‘Hoe ver wil jij komen?’.

Het maakt niet uit waar een student start of welk carièrrepad hij of zij bewandelt. Samen met onze 12 colleges leiden we hen op tot een trotse vakman of -vrouw. Zo hopen we bij te dragen aan het geluk van onze studenten, want wij willen hen de grootste kans bieden op succes bij hun vervolgstap naar een baan of vervolgopleiding. Dat is onze missie, daar gaan we voor.

In het onderwijs van Zadkine staan centraal:

  • Persoonlijke groei
  • Innovatie
  • Flexibel en op maat

Rotterdam

We zijn heel sterk verbonden met de stad en regio Rotterdam. Dat begint al bij onze naam. Een naam die we ontlenen aan beeldend kunstenaar Ossip Zadkine, die onder meer dankzij het beeld De verwoeste stad grote bekendheid geniet in Rotterdam.

Om onze studenten goed voor te bereiden op de toekomst werken we ook nauw samen met bedrijven, overheidsinstellingen en andere opleiders in de regio Rotterdam. Zo blijft ons onderwijs up-to-date.

  • Samen met Albeda bieden we onze vavo-opleidingen voor volwassenen aan via VAVO Rijnmond College.
  • Alle techniekopleidingen vind je bij het Techniek College Rotterdam, een samenwerking tussen Albeda en Zadkine.
  • En samen met Albeda en Hogeschool Rotterdam bieden we tweejarige hbo-opleidingen via Rotterdam Academy.

De sterke verbondenheid met de wereldstad Rotterdam maakt ons lidmaatschap van de Rotterdamse ‘Make It Happen’ merkalliantie voor Zadkine een (prettige) vanzelfsprekendheid.

Mijn selectie