Drone video beelden langs de Markthal, het Potlood, de Kubuswoningen richting de Maas en BlueCity

Door Koen Samson (Het Videobureau)

Drone video beelden langs de Markthal, het Potlood, de Kubuswoningen richting de Maas en BlueCity. We stijgen langzaam met de drone vanaf de locatie Markthal op totdat we in het eindbeeld langs BlueCity (voormalig Tropicana) over de Maas uitkijken. Opnames gemaakt door Skymotion https://skymotion.nl/contact/ (s.v.p. vermelden bij de credits). Kleurcorrectie door Koen Samson, Het Videobureau. Een 4K versie van deze opname is beschikbaar op aanvraag via contact@rotterdampartners.nl.

Download .mp4

Neem voor specifieke vragen over deze video, of over gebruik anders dan zoals beschreven in de Voorwaarden, direct contact op met de fotograaf.

Tijdelijke aanduiding voor Koen Samson (Het Videobureau)

Koen Samson (Het Videobureau)

Neem voor specifieke vragen over dit beeld, of over gebruik anders dan zoals beschreven in de Voorwaarden, direct contact op met de fotograaf.

Mail de videograaf

Transcriptie

Drone video beelden langs de Markthal, het Potlood, de Kubuswoningen richting de Maas en BlueCity. We stijgen langzaam met de drone vanaf de locatie Markthal op totdat we in het eindbeeld langs BlueCity (voormalig Tropicana) over de Maas uitkijken.

Mijn selectie