Drone video beelden van de Erasmusbrug, geschoten tussen de hoogbouw van de Wilhelminapier door

Door Koen Samson (Het Videobureau)

Drone video opnames van de Erasmusbrug, gemaakt tussen de hoogbouw op de Wilhelminapier door. In de opnames herkennen we de gebouwen De Rotterdam, Montevideo, World Port Center. Achter de Erasmusbrug zien we een deel van het Noordereiland en daarachter de Willembrug. Opnames gemaakt door Skymotion https://skymotion.nl/contact/ (s.v.p. vermelden bij de credits). Kleurcorrectie door Koen Samson, Het Videobureau. Een 4K versie van deze opname is beschikbaar op aanvraag via contact@rotterdampartners.nl.

Download .mp4

Neem voor specifieke vragen over deze video, of over gebruik anders dan zoals beschreven in de Voorwaarden, direct contact op met de fotograaf.

Tijdelijke aanduiding voor Koen Samson (Het Videobureau)

Koen Samson (Het Videobureau)

Neem voor specifieke vragen over dit beeld, of over gebruik anders dan zoals beschreven in de Voorwaarden, direct contact op met de fotograaf.

Mail de videograaf

Transcriptie

Drone video opnames van de Erasmusbrug, gemaakt tussen de hoogbouw op de Wilhelminapier door. In de opnames herkennen we de gebouwen De Rotterdam, Montevideo, World Port Center. Achter de Erasmusbrug zien we een deel van het Noordereiland en daarachter de Willembrug.

Mijn selectie