Drone video beelden van de Fenix Food Factory en de daarboven gelegen appartementen aan de Rijnhaven

Door Koen Samson (Het Videobureau)

Drone video beelden van de Fenix Food Factory en de daarboven gelegen appartementen aan de Rijnhaven. We vliegen mee vanaf Katendrecht bover de Fenix I loods, waarin nu de Fenix Food Factory gehuisvest is. We zien het buitenterras aan het water en de appartementen in hetzelfde pand. Opnames gemaakt door Skymotion https://skymotion.nl/contact/ (s.v.p. vermelden bij de credits). Kleurcorrectie door Koen Samson, Het Videobureau. Een 4K versie van deze opname is beschikbaar op aanvraag via contact@rotterdampartners.nl.

Download .mp4

Neem voor specifieke vragen over deze video, of over gebruik anders dan zoals beschreven in de Voorwaarden, direct contact op met de fotograaf.

Tijdelijke aanduiding voor Koen Samson (Het Videobureau)

Koen Samson (Het Videobureau)

Neem voor specifieke vragen over dit beeld, of over gebruik anders dan zoals beschreven in de Voorwaarden, direct contact op met de fotograaf.

Mail de videograaf

Transcriptie

Drone video beelden van de Fenix Food Factory en de daarboven gelegen appartementen aan de Rijnhaven. We vliegen mee vanaf Katendrecht bover de Fenix I loods, waarin nu de Fenix Food Factory gehuisvest is. We zien het buitenterras aan het water en de appartementen in hetzelfde pand.

Mijn selectie