Drone video beelden van de Markthal en omgeving Binnenrotte, met een deel van de skyline

Door Koen Samson (Het Videobureau)

Drone video beelden van de Markthal. We starten ingezoomd op het dak van de markthal, dan vliegen we weg en zoomen we uit naar de geven met de entree aan het Binnenrotte plein. In het ruimere shot zien we links de Blaak en rechts de Hoogstraat. Over de Markthal zien we een deel van de skyline van Rotterdam centrum. Opnames gemaakt door Skymotion https://skymotion.nl/contact/ (s.v.p. vermelden bij de credits). Kleurcorrectie door Koen Samson, Het Videobureau. Een 4K versie van deze opname is beschikbaar op aanvraag via contact@rotterdampartners.nl.

Download .mp4

Neem voor specifieke vragen over deze video, of over gebruik anders dan zoals beschreven in de Voorwaarden, direct contact op met de fotograaf.

Tijdelijke aanduiding voor Koen Samson (Het Videobureau)

Koen Samson (Het Videobureau)

Neem voor specifieke vragen over dit beeld, of over gebruik anders dan zoals beschreven in de Voorwaarden, direct contact op met de fotograaf.

Mail de videograaf

Transcriptie

Drone video beelden van de Markthal. We starten ingezoomd op het dak van de markthal, dan vliegen we weg en zoomen we uit naar de geven met de entree aan de Binnenrotte. In het ruimere shot zien we links de Blaak en rechts de Hoogstraat. Over de Markthal zien we een deel van de skyline van Rotterdam centrum.

Mijn selectie