Drone video beelden van de Wilhelminapier, de Maas en de Erasmusbrug

Door Koen Samson (Het Videobureau)

Drone beelden van Drone video beelden van de Wilhelminapier, de Maas en de Erasmusbrug. Zichtbaar zijn het World Port Center, Hotel New York, de Montevideo toren, een deel van De Rotterdam, de rivier de Maas en de Erasmusbrug. Aan de overzijde van de Maas zien we de Leuvehaven en de Zalmhaventoren. Opnames gemaakt door Skymotion https://skymotion.nl/contact/ (s.v.p. vermelden bij de credits). Kleurcorrectie door Koen Samson, Het Videobureau. Een 4K versie van deze opname is beschikbaar op aanvraag via contact@rotterdampartners.nl.

Download .mp4

Neem voor specifieke vragen over deze video, of over gebruik anders dan zoals beschreven in de Voorwaarden, direct contact op met de fotograaf.

Tijdelijke aanduiding voor Koen Samson (Het Videobureau)

Koen Samson (Het Videobureau)

Neem voor specifieke vragen over dit beeld, of over gebruik anders dan zoals beschreven in de Voorwaarden, direct contact op met de fotograaf.

Mail de videograaf

Transcriptie

Drone beelden van Drone video beelden van de Wilhelminapier, de Maas en de Erasmusbrug. Zichtbaar zijn het World Port Center, Hotel New York, de Montevideo toren, een deel van De Rotterdam, de rivier de Maas en de Erasmusbrug. Aan de overzijde van de Maas zien we de Leuvehaven en de Zalmhaventoren.

Mijn selectie