Drone video beelden van het Witte Huis, de Wijnhaven en omgeving

Door Koen Samson (Het Videobureau)

Drone video beelden van het Witte Huis, gelegen aan de Oude Haven (Geldersekade). In de beelden zien we ook een deel van de Rotterdamse skyline, met de Martkthal, de Wijnhaven met het oude brugwachtershuisje en links in de verte de Euromast. Opnames gemaakt door Skymotion https://skymotion.nl/contact/ (s.v.p. vermelden bij de credits). Kleurcorrectie door Koen Samson, Het Videobureau. Een 4K versie van deze opname is beschikbaar op aanvraag via contact@rotterdampartners.nl.

Download .mp4

Neem voor specifieke vragen over deze video, of over gebruik anders dan zoals beschreven in de Voorwaarden, direct contact op met de fotograaf.

Tijdelijke aanduiding voor Koen Samson (Het Videobureau)

Koen Samson (Het Videobureau)

Neem voor specifieke vragen over dit beeld, of over gebruik anders dan zoals beschreven in de Voorwaarden, direct contact op met de fotograaf.

Mail de videograaf

Transcriptie

Drone video images of the White House, located on the Oude Haven (Geldersekade). In the images we also see part of the Rotterdam skyline, with the Martkthal, the Wijnhaven with the old bridge keeper’s house and the Euromast in the distance on the left.

Mijn selectie