BlueCity is een modelstad voor de circulaire en blauwe economie, de thuisbasis van 55 ondernemers en een ontmoetingsplaats voor pioniers en ondernemende geesten, waar ze een framework voor actie ontwikkelen, of ze nu hun impact willen vergroten, een leven zonder afval willen leiden of een toekomstbestendig materiaal willen ontwikkelen. Het is gevestigd in een voormalig tropisch zwemparadijs aan de Maas in Rotterdam.

Eén van de innovatieve startende ondernemers bij BlueCity is Fresh Venture Studios. Fresh Ventures is een programma voor het opbouwen van durfkapitaal, dat samen met ervaren professionals en ondernemers bedrijven opricht om systemische uitdagingen in het voedselsysteem aan te pakken. Bart van der Zande (foto) is mede-oprichter en directeur van Fresh Venture Studios.

Fresh Venture Studios (BlueCity)

Door Guido Pijper

BlueCity is een modelstad voor de circulaire en blauwe economie, de thuisbasis van 55 ondernemers en een ontmoetingsplaats voor pioniers en ondernemende geesten, waar ze een framework voor actie ontwikkelen, of ze nu hun impact willen vergroten, een leven zonder afval willen leiden of een toekomstbestendig materiaal willen ontwikkelen. Het is gevestigd in een voormalig tropisch zwemparadijs aan de Maas in Rotterdam. Eén van de innovatieve startende ondernemers bij BlueCity is Fresh Venture Studios. Fresh Ventures is een programma voor het opbouwen van durfkapitaal, dat samen met ervaren professionals en ondernemers bedrijven opricht om systemische uitdagingen in het voedselsysteem aan te pakken. Bart van der Zande (foto) is mede-oprichter en directeur van Fresh Venture Studios.

Download .jpeg

Neem voor specifieke vragen over dit beeld, of over gebruik anders dan zoals beschreven in de Voorwaarden, direct contact op met de fotograaf.

Tijdelijke aanduiding voor Guido Pijper

Guido Pijper

Neem voor specifieke vragen over dit beeld, of over gebruik anders dan zoals beschreven in de Voorwaarden, direct contact op met de fotograaf.

Mail de fotograaf
Mijn selectie