Moments Contained, het bijna 4 meter hoge bronzen beeld van een jonge, fictieve, gekleurde vrouw op sneakers, handen gebald in de zakken van haar trainingspak. Met een uitstraling van weerbaarheid, zelfvertrouwen en kwetsbaarheid. Het beeld staat op het Stationsplein, direct voor het Centraal Station.  De vrouw staat niet op een sokkel, maar met beide voeten op de grond. Het beeld is gemaakt door de Engelse kunstenaar Thomas J Price en is aan de stad Rotterdam geschonken door de Stichting Droom en Daad. Het maakt deel uit van de Internationale Beelden Collectie van Rotterdam. Het beeld werd begin juni 2023 onthuld. Op de foto zien we goed hoe groot het beeld is door de mensen die er omheen lopen.

Moments Contained, beeld voor Centraal Station

Door Iris van den Broek

Moments Contained, het bijna 4 meter hoge bronzen beeld van een jonge, fictieve, gekleurde vrouw op sneakers, handen gebald in de zakken van haar trainingspak. Met een uitstraling van weerbaarheid, zelfvertrouwen en kwetsbaarheid. Het beeld staat op het Stationsplein, direct voor het Centraal Station. De vrouw staat niet op een sokkel, maar met beide voeten op de grond. Het beeld is gemaakt door de Engelse kunstenaar Thomas J Price en is aan de stad Rotterdam geschonken door de Stichting Droom en Daad. Het maakt deel uit van de Internationale Beelden Collectie van Rotterdam. Het beeld werd begin juni 2023 onthuld. Op de foto zien we goed hoe groot het beeld is door de mensen die er omheen lopen.

Download .jpeg

Neem voor specifieke vragen over dit beeld, of over gebruik anders dan zoals beschreven in de Voorwaarden, direct contact op met de fotograaf.

Tijdelijke aanduiding voor Iris van den Broek

Iris van den Broek

Neem voor specifieke vragen over dit beeld, of over gebruik anders dan zoals beschreven in de Voorwaarden, direct contact op met de fotograaf.

Mail de fotograaf
Mijn selectie