BlueCity is een modelstad voor de circulaire en blauwe economie, de thuisbasis van 55 ondernemers en een ontmoetingsplaats voor pioniers en ondernemende geesten, waar ze een framework voor actie ontwikkelen, of ze nu hun impact willen vergroten, een leven zonder afval willen leiden of een toekomstbestendig materiaal willen ontwikkelen. Het is gevestigd in een voormalig tropisch zwemparadijs aan de Maas in Rotterdam.

Eén van de innovatieve start-ups bij BlueCity is Springtail. Deze start-up helpt ondernemers hun duurzaamheidsambities te realiseren door de inkop van bijzondere gewassen die bijdragen aan het herstel van bodem en natuur. Springtail samen met boeren en ondernemers aan de transitie naar een regeneratief voedselsysteem en helpt boeren te diversificeren door het stimuleren van de afzetmarkt voor bodemherstellende gewassen.

Springtail (BlueCity)

Door Guido Pijper

BlueCity is een modelstad voor de circulaire en blauwe economie, de thuisbasis van 55 ondernemers en een ontmoetingsplaats voor pioniers en ondernemende geesten, waar ze een framework voor actie ontwikkelen, of ze nu hun impact willen vergroten, een leven zonder afval willen leiden of een toekomstbestendig materiaal willen ontwikkelen. Het is gevestigd in een voormalig tropisch zwemparadijs aan de Maas in Rotterdam. Eén van de innovatieve start-ups bij BlueCity is Springtail. Deze start-up helpt ondernemers hun duurzaamheidsambities te realiseren door de inkop van bijzondere gewassen die bijdragen aan het herstel van bodem en natuur. Springtail samen met boeren en ondernemers aan de transitie naar een regeneratief voedselsysteem en helpt boeren te diversificeren door het stimuleren van de afzetmarkt voor bodemherstellende gewassen.

Download .jpeg

Neem voor specifieke vragen over dit beeld, of over gebruik anders dan zoals beschreven in de Voorwaarden, direct contact op met de fotograaf.

Tijdelijke aanduiding voor Guido Pijper

Guido Pijper

Neem voor specifieke vragen over dit beeld, of over gebruik anders dan zoals beschreven in de Voorwaarden, direct contact op met de fotograaf.

Mail de fotograaf
Mijn selectie