BlueCity is een modelstad voor de circulaire en blauwe economie, de thuisbasis van 55 ondernemers en een ontmoetingsplaats voor pioniers en ondernemende geesten, waar ze een framework voor actie ontwikkelen, of ze nu hun impact willen vergroten, een leven zonder afval willen leiden of een toekomstbestendig materiaal willen ontwikkelen. Het is gevestigd in een voormalig tropisch zwemparadijs aan de Maas in Rotterdam.

Eén van de innovatieve ondernemers bij BlueCity is Superuse Studios, een mondiaal architectenbureau dat gebruik maakt van de contextuele mogelijkheden voor design. Superuse Studios beschouwt een ontwerp niet als het begin van een lineair, maar als een circulair proces: een fase in een continue cyclus van creatie en recreatie, gebruik en hergebruik. Superuse ontving de ARC21 oeuvreprijs voor het tonen van een alternatieve manier om architectuur te beoefenen in hun eerste 24 jaar. Superuse heeft zijn hoofdkantoor in Rotterdam en heeft verschillende kantoren over de hele wereld. Jan Jongert (foto) is Partner en een van de architecten van Superuse Studios.

Superuse Studios (BlueCity)

Door Guido Pijper

BlueCity is een modelstad voor de circulaire en blauwe economie, de thuisbasis van 55 ondernemers en een ontmoetingsplaats voor pioniers en ondernemende geesten, waar ze een framework voor actie ontwikkelen, of ze nu hun impact willen vergroten, een leven zonder afval willen leiden of een toekomstbestendig materiaal willen ontwikkelen. Het is gevestigd in een voormalig tropisch zwemparadijs aan de Maas in Rotterdam. Eén van de innovatieve ondernemers bij BlueCity is Superuse Studios, een mondiaal architectenbureau dat gebruik maakt van de contextuele mogelijkheden voor design. Superuse Studios beschouwt een ontwerp niet als het begin van een lineair, maar als een circulair proces: een fase in een continue cyclus van creatie en recreatie, gebruik en hergebruik. Superuse ontving de ARC21 oeuvreprijs voor het tonen van een alternatieve manier om architectuur te beoefenen in hun eerste 24 jaar. Superuse heeft zijn hoofdkantoor in Rotterdam en heeft verschillende kantoren over de hele wereld. Jan Jongert (foto) is Partner en een van de architecten van Superuse Studios.

Download .jpeg

Neem voor specifieke vragen over dit beeld, of over gebruik anders dan zoals beschreven in de Voorwaarden, direct contact op met de fotograaf.

Tijdelijke aanduiding voor Guido Pijper

Guido Pijper

Neem voor specifieke vragen over dit beeld, of over gebruik anders dan zoals beschreven in de Voorwaarden, direct contact op met de fotograaf.

Mail de fotograaf
Mijn selectie