14 mei 2017: een dag die geen Feyenoorder ooit zal vergeten. Na 18 jaar, 2 weken en 5 dagen mocht de voetbalclub zich eindelijk weer landskampioen van Nederland noemen! De huldiging op de Coolsingel deed alle frustraties en teleurstellingen van de afgelopen jaren in één klap vergeten. Een mijlpaal, de ‘Trots van Zuid’, die altijd met de borst vooruit loopt en met opgeheven hoofd uitdagingen tegemoet treedt.

You’ll Never Walk Alone

Al sinds 1908 is Feyenoord een begrip in Rotterdam en ver daar buiten. Iedereen is welkom bij ‘de club van het volk’. Zo’n 50.000 supporters verzamelen zich om de week in De Kuip, om uit volle borst te juichen en te zingen voor de club in het rood en wit. Clubliederen als ‘You’ll Never Walk Alone’ en ‘Hand in Hand, Kameraden’ schallen door het stadion. Wanneer de Feyenoordspelers vanuit de spelerstunnel het veld opkomen trilt heel Zuid mee op het gejuich van het Legioen! Gedurende het seizoen 2016-2017 kon het legioen uit volle borst juichen, de club pakte maar liefst vier prijzen.

Geen Woorden Maar Daden

De saamhorigheid, de blik vooruit en de clubleus ‘Geen woorden maar daden’ zorgen ervoor dat de Feyenoord als Rotterdam Make It Happen merkpartner als geen ander bij het karakter van de stad Rotterdam past. Samen sterk, niet dromen maar doen: Rotterdam. Make It Happen.

Mijn selectie