Als terugkerende bezoeker van de Rotterdam Branding Toolkit (www.rotterdambrandingtoolkit.nl) of Rotterdam. Make It Happen. website (www.rotterdammakeithappen.nl) heeft u het waarschijnlijk meteen gezien: beide websites zijn volledig vernieuwd en geïntegreerd in deze nieuwe website!

Rotterdam Branding Toolkit

De Rotterdam Branding Toolkit is de kern van deze vernieuwde website en biedt zoals vanouds honderden fraaie foto’s en video’s en handige teksten en facts & figures over Rotterdam, die u gratis kunt downloaden en toepassen in uw communicatie en marketing over onze stad. En zoals u al gewend was, blijven wij de Rotterdam Branding Toolkit aanvullen met nieuwe materialen, dus kijk regelmatig wat de nieuwste aanwinsten zijn.

Rotterdam. Make It Happen.

Naast de fraaie en handige materialen van de Rotterdam Branding Toolkit vindt u op deze website aansprekende showcases en Rotterdamse verhalen, die allemaal op hun eigen manier een showcase zijn van wat Rotterdam Make It Happen is en waarvoor het staat. Of het nu gaat om een grootschalig programma of succes of een klein initiatief, er zijn zoveel mooie Rotterdamse verhalen die symbool kunnen staan voor het typisch Rotterdamse aanpakken, durven, vernieuwen, samenwerken en samen leven… Onder de verhalen kunt u zien welke materialen uit de Rotterdam Branding Toolkit wij in het verhaal hebben verwerkt. Laat de verhalen en showcases én de mooie foto’s en video’s u inspireren.

Wij wensen u veel plezier bij het gebruiken van deze website. Heeft u vragen? Stel ze ons.

Mijn selectie