Events van wereldformaat

Concerten van wereldsterren, tentoonstellingen, congressen, beurzen en grote sportevenementen. Rotterdam Ahoy staat net als de stad voor bijzondere ervaringen. Al sinds 1971 is het beroemde event- en congrescentrum een onverzettelijk merk in Rotterdam.

De spil op Zuid

In de stad van pioniers breidt Rotterdam Ahoy uit met een nieuw internationaal congrescentrum. Daarnaast zijn de huidige beurs- en evenementenhallen ingrijpend gemoderniseerd. Al deze vernieuwingen maken deel uit van het plan ‘Hart van Zuid, plek om te blijven’ van de gemeente Rotterdam. De komende jaren wordt het hele gebied rondom winkelcentrum Zuidplein, Theater Zuidplein en Rotterdam Ahoy opnieuw ontwikkeld voor een duurzame, vruchtbare toekomst.

‘Als Rotterdammers staan we stevig in het nu, maar geven we ook op unieke wijze de maat voor de toekomst in de events industry & de congresmarkt.’

Rotterdamse innovatiekracht

Blijven innoveren. In mensen, in samenwerkingen, in creatie. Het zijn waardes die naadloos overeenkomen met Rotterdam. Make It Happen. Net als wij gelooft ook Rotterdam Ahoy in Rotterdamse duidelijkheid. In doorpakken. In resultaten. Dit maakt van Rotterdam Ahoy een vanzelfsprekende merkpartner!

 

Mijn selectie