Lieve mensen, Rotterdam is onaf. Perfect onvolmaakt. Rotterdam houdt ervan om nieuwe ruimtes, werelden, routes, wegen, kruispunten en verbindingen te verkennen en te creëren. Ze drijven ons naar nieuwe hoogten. We houden ervan nieuwe mensen te ontmoeten, met nieuwe dromen en nieuwe fantasieën. We houden ervan om te ervaren wat nog niet ervaren was. Hoe zal Rotterdam er morgen uitzien? Dat weten we niet. Dat ligt deels in jouw handen, dus laat maar zien wat je kan.

In Rotterdam werken we samen, innoveren we, delen we, inspireren we, confronteren we elkaar met nieuwe ideeën, groei gaat niet in een rechte lijn.

Als we iets met zekerheid kunnen zeggen over onze stad, is dat ze leeft. Net als onze merkalliantie ‘Rotterdam. Make It Happen.’, het unieke citymarketing samenwerkingsverband van een snel groeiend aantal partners die gezamenlijk Rotterdam internationaal op de kaart willen zetten.

Wil je een voorproefje, een glimp, een ‘sneak preview’ van Rotterdam? Bekijk dan deze nieuwe brandmovie van Rotterdam. Make It Happen. We verwelkomen graag mensen in Rotterdam die iets bijdragen aan de ontwikkeling van onze stad.

Mijn selectie