Maakindustrie van de toekomst

RDM Rotterdam maakt de Rotterdamse haven future proof! Op het terrein van de voormalige Rotterdamsche Droogdok Maatschappij (RDM) werken bedrijfsleven, onderwijs en onderzoekscentra samen aan duurzame innovaties voor een slimme haven. Partnerschap op z’n Rotterdams: denken en daarna vooral doen!

Magnetische aantrekking

Ondernemers, studenten, onderzoekers en bezoekers. De dynamiek van RDM Rotterdam* is uniek en bijzonder dynamisch. Alles hier ademt innovatie. En die vibe werkt als een magneet. Ruim veertig bedrijven, waaronder Ampelmann, Franklin Offshore, Flower Turbines, Tetrahedron, Zepp Solutions en Studio RAP hebben hun plek inmiddels op het terrein gevonden.

‘RDM Rotterdam is dé plek voor innovatie in de haven; hier krijgt de maakindustrie van de toekomst vorm.’

Succesvolle kruisbestuiving

De bedrijven, scholen en onderzoekers op RDM kunnen gebruikmaken van hightech faciliteiten en elkaars expertise. Deze kruisbestuiving levert interessante samenwerkingen en aansprekende projecten op. De bijzondere combinatie met de Onderzeebootloods en het Congrescentrum maakt RDM tot een plek die je gezien wilt hebben. Een plek die bij uitstek het gedachtegoed van Rotterdam. Make It Happen. tastbaar maakt.

* Bij de ‘RDM-familie’ horen ook partners als RDM Centre of Expertise van Hogeschool Rotterdam en Techniek College Rotterdam.

Mijn selectie