Op woensdag 31 maart 2021 stapten we tijdens het Webinar Rotterdam. Step into the future. de toekomst in. We reisden met onze partners naar het Rotterdam en hun organisaties in 2030.

Emiel Arends presenteerde de plannen voor de 7 Stadsprojecten. Hoe transformeert Rotterdam en vooral waarom? We gingen in gesprek met Corporate strateeg Michiel Nijdam van het Havenbedrijf Rotterdam en Associate professor of Communication and Behavioral Change, Esther Rozendaal van de Erasmus Universiteit Rotterdam over de het belang van verduurzamen en toekomstgericht denken en doen voor je organisatie. En via netwerkroulette zorgden we voor onderlinge verbinding in ons partnernetwerk.

Daarnaast hebben we Zadkine, Rabobank en Hogeschool Inholland welkom geheten als nieuwe merkpartners. De Rotterdam Make It Happen merkalliantie is trots om opnieuw drie krachtige Rotterdamse merken aan de merkalliantie te mogen verbinden.

Juist in deze tijd is een alliantie met zoveel Rotterdamse iconen zo belangrijk! Staying connected is more important than ever!

Benieuwd? Je kunt het webinar hieronder terug kijken!

————————————————————————————-

Op maandag 30 november 2020 vond het tweede Rotterdam. Make It Happen. webinar plaats. Dit event zorgt ervoor dat we, ook in deze bijzondere tijden, met onze merkpartners uit het netwerk in verbinding blijven en elkaar vakinhoudelijk inspireren. 

Het programma werd afgetrapt door dagvoorzitter Geert Maarse die vervolgens in gesprek ging met Richard van der Eijk en Larissa Molenaar over de meerjarenstrategie van Rotterdam Make It Happen en de gekozen thema’s: slimme stad, gezonde stad en circulaire stad. Daaropvolgend gaf Mariël Croon een presentatie over free publicity en Diederik Gommers ging met ons in gesprek over gedrag en communicatie in coronatijd.

Juist in deze tijd is een alliantie met zoveel Rotterdamse iconen zo belangrijk! Staying connected is more important than ever!

Benieuwd? Je kunt het webinar hieronder terug te zien!

Gebruikt in deze showcase.

Mijn selectie