De Rotterdamse haven is en blijft operationeel. Dankzij onze #havenhelden. In deze showcase laten we graag zien hoe de haven door draait dankzij de tomeloze inzet van de medewerkers van verschillende bedrijven.

Loodswezen

In deze eerste aflevering van de serie #Havenhelden is te zien hoe de loodsen zich keihard inzetten om de haven door te laten draaien.

Shell

De fabriek van Shell in Pernis draait ook tijdens deze crisis 24/7 door. Benieuwd naar de werkzaamheden? Bekijk onderstaande video.

HB Truckwash

Vrachtwagenchauffeurs zijn nu ontzettend belangrijk, ze houden onze supermarkten op voorraad.’ Bekijk hoe HB Truckwash op truckparking Maasvlakte Plaza het virus bestrijdt met een nieuw wasmiddel om vrachtwagens te ontsmetten.

ECT Rotterdam

‘Deze baan is belangrijk. Als de haven wordt gesloten, gaat het hele land dicht.’ Kijk waarom ECT Rotterdam (Europe Container Terminals) werknemers niet vanuit huis kunnen werken en welke maatregelen worden genomen om de verspreiding van het virus te voorkomen.

Patrouillevaartuigen

Ook tijdens deze tijden liggen de RPA-schepen op het water voor inspectie en handhaving. Bekijk de video en zie hoe expediteurs er alles aan doen om te werken en de haven veilig te houden.

Boluda Towage Europe

Boluda Towage Europe is er trots op dat ze hun belangrijke werk kunnen voortzetten en hun rol kunnen spelen in de Rotterdamse haven.

Havencoördinatiecentrum

In het Havencoördinatiecentrum (HCC) zijn medewerkers van het Havenbedrijf Rotterdam elke dag aanwezig om het toegangsbeleid en de verkeersplanning voort te zetten. Operationeel managers Martin de Jong en Roel van Eijk: ‘Samen met de nautische leveranciers zorgen we ervoor dat essentiële goederen de haven in en uit kunnen.’

Havenbedrijf Rotterdam

Meer van/over deze partner

Gebruikt in deze showcase.

Mijn selectie